Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ مهدی نوری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۲۰ کانون بحرانی مستعد آتش سوزی در عرصه های جنگلی و مراتع استان همدان شناسایی و بلوک بندی شدند.

وی افزود: مکاتبات و رایزنی های لازم برای مهار آتش سوزی های احتمالی با فرمانداران، بخشداران، شوراهای اسلامی و دهیاران روستاهای مناطق بحرانی و تمام دستگاه های عضو ستاد مدیریت بحران صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان اضافه کرد: طبق تصمیم ستاد بحران استان، دهیاران و شوراهای اسلامی هر روستا به عنوان سر گروه تیم های واکنش سریع آن منطقه هنگام وقوع حریق هستند تا با ورود به هنگام و مهار سریع حریق، از سرایت آتش به دیگر مناطق جلوگیری کنند.

سرهنگ نوری ادامه داد: تمامی تجهیزات مورد نیاز مهار آتش سوزی از جمله دمنده، فلکس بک، لباس ضد آتش، کفش و پوتین، تجهیزات انفرادی برای نیروهای یگان حفاظت منابع طبیعی تامین و تهیه شده و در این راستا مشکلی وجود ندارد.

وی گفت: همه مناطق بحرانی و مستعد آتش سوزی توسط نیروی کشیک اطفا حریق به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی رصد و پایش می شوند همچنین ۱۵ پاسگاه ویژه حفاظتی از عرصه های منابع طبیعی در روزهای گرم تابستان حراست می کنند.

فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان افزود: برقراری کشیک اطفا حریق در ستاد اداره کل و شهرستان‌ها از دیگر اقداماتی است که برای مهار آتش سوزی احتمالی صورت گرفته است.

سرهنگ نوری اضافه کرد: همچنین سامانه های ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در تمامی ساعات شبانه روز آماده دریافت گزارش های مردمی است و افراد در صورت مشاهده هرگونه آتش سوزی و تخریب منابع طبیعی در عرصه های طبیعی مورد را از طریق این سامانه ها می توانند گزارش دهند.

به گزارش ایرنا از وسعت ۹۰۵ هزار هکتار عرصه های منابع طبیعی ۸۲۲هزار هکتار مرتع و نزدیک به ۶۴هزار هکتار اراضی جنگلی، جنگل دست کاشت و ذخیره گاه جنگلی است و سهم بیابان های استان نیز ۶۵هزار هکتار است که نزدیک به ۲۶هزار هکتار آن در اراضی ملی واقع شده است.

متوسط حریق در عرصه های منابع طبیعی استان همدان در سال ۹۵ حدود ۵۰۰ هکتار بود که این رقم از سال ۹۶ به بعد با کارهای آموزشی، فرهنگی و ترویجی کاهش بوده به نحوی که در سال ۹۶ به حدود ۴۰ هکتار، ۹۷ به ۷۷ هکتار و ۹۸ به ۲۱۴ هکتار رسیده است.

همچنین سال گذشته ۸۴ هکتار از اراضی منابع طبیعی استان همدان طعمه حریق شد که گرمای هوا و وزش شدید باد عامل گسترش حریق و وسعت منطقه آتش سوزی شد.

برچسب‌ها آتش سوزی همدان اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آتش سوزی همدان آتش سوزی همدان منابع طبیعی استان همدان آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۳۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش سوزی آشپزخانه در محله مفتح اطفا شد

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی آتش نشانی مشهد، آتش پاد دوم حسن عظیمیان اظهار کرد: عصر امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه حادثه حریق آشپزخانه بالای سالن زیبایی به مرکز فرماندهی آتش نشانی اعلام و بلافاصله همکاران ایستگاه‌های عملیاتی ۶، ۴۴ و ۵۴ به محل حادثه واقع در مفتح ۵ اعزام شدند.

مدیر منطقه ۳ آتش نشانی مشهد با بیان اینکه محبوسین قبل از رسیدن همکاران به بیرون منتقل شده بودند، از اطفای این حریق با تلاش آتش نشانان خبر داد و گفت: علت حادثه در دست بررسی است.

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • آتش سوزی در خیابان لاله‌زار تهران
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • آتش سوزی آشپزخانه در محله مفتح اطفا شد
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی