Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی همدان گفت: آتش‌سوزی بامداد امروز جمعه به کلیسای محوطه تاریخی تپه هگمتانه این شهر آسیبی نرسانده است و با حضور به موقع نیروها اطفا حریق انجام شد.

محمدرضا بیاناتی درباره آتش سوزی بامداد جمعه ۲۳ خردادماه در ضلع شرقی تپه باستانی هگمتانه و قسمت پایانه اتوبوس‌های سرگذر به خبرنگار ایرنا افزود: علت این آتش سوزی علف های خشک اطراف کلیسا بود که یا به دلیل گرمای هوا و یا بی احتیاطی رهگذران اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: پوشش خشک مراتع این شهر با توجه به فصل گرما و افزایش دما مستعد آتش‌سوزی است و از مردم تقاضا داریم به حفظ پوشش گیاهی توجه جدی داشته باشند.

بیاناتی خاطرنشان کرد: آتش سوزی مراتع علفزار خشک در روزهای اخیر افزایش چشمگیری یافته است و با فرا رسیدن فصل تابستان و افزایش دما نیز به طور قطع بیشتر خواهد شد.

رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی همدان یادآور شد: این روزها حجم عملیات های اجرایی آتش نشانان همدانی به این مهم اختصاص یافته و بیشتر تماس های مردم آتش سوزی در طبیعت به ویژه علفزارها است.

سه هزار هکتار باغ های حریم شهر همدان و ۵۸۰ هکتار پارک‌ و فضای سبز داخل محدوده در همدان وجود دارد که وسعت برخی از نقاط به ویژه حاشیه نشین ها را علف های هرز و خشکیده پوشانده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0034fh

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: کلیسای همدان آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۵۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد

علی جمشیدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه از ورود دام به مراتع ییلاقی شمال دامغان جلوگیری می‌شود، تاکید کرد: این مناطق ییلاقی در واقع مراتع هستند و در نتیجه تا پانزدهم خرداد ماه از ورود دام به مراتع جلوگیری می‌کنیم و هدف این طرح آن است که گیاهان مرتعی بتوانند تا زمان ورود دام‌ها رشد مناسبی داشته باشند.

وی افزود: اگر گیاهان مرتعی به رشد خوبی برسند می‌توانند به بذر نشسته و گل بدهند در نتیجه تکثیر شده و نسل شأن ادامه پیدا می‌کند اما در صورتی که این گیاهان رشد نکرده باشند با ورود دام‌ها نه تنها گیاهان بلکه تکثیر آنها هم به خطر می‌افتد و در نهایت منطقه‌ای بدون گیاهان مرتعی خواهیم داشت

مسئول مراتع منابع طبیعی دامغان همچنین بیان کرد: عملیات قرق در مراتع دامغان از ابتدای سال جاری اجرایی شده و خواستار همراهی و همکاری مردم بومی و چوپانان و گله داران منطقه با این طرح هستیم چرا که در وهله اول نفع این کار به خودشان باز می‌گردد.

جمشیدی با بیان اینکه اهمیت رشد و گل دهی گیاهان در این زمان از سال بسیار زیاد است، تاکید کرد: طرق قرق ییلاقات شمال دامغان تا ۱۵ خرداد ماه سال جاری در ۲۵۰ هکتار از اراضی شمال این شهرستان اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه در زمان اجرای این طرح از ورود هرگونه دام به مراتع ییلاقی در شمال دامغان جلوگیری شده و با تخلف‌ها در این زمینه برخورد نیز خواهد شد، افزود: کمک به رشد و افزایش گیاهان مرتعی مهمترین موضوعی است که در اجرای این قرق به دنبال تحقق آن هستیم.

کد خبر 6096943

دیگر خبرها

  • ضرورت برخورد جدی دستگاه قضا با عاملان آتش‌سوزی عمدی جنگل‌ها
  • اظهارات عجیب و غریب زلنسکی درباره اوکراینی‌ها
  • زلنسکی:اوکراینی‌ها بندگان برگزیده خدا هستند/قطعا پیروز خواهیم شد!
  • صدور پروانه چرا برای ۶۰۰ هزار واحد دامی در همدان
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • شادی مردم دیار هگمتانه از بارش باران بهاری
  • ضرورت افزایش مراکز معاینه فنی خودرو در شهرستان‌ها
  • ورود دام به ییلاقات شمال دامغان «ممنوع» شد
  • ممنوعیت ورود دام به مراتع شمال دامغان
  • ممنوعیت چرای دام های مازاد در مراتع استان